Online jelentkezés Óvodai Dajka tanfolyamra

Az alábbi űrlap kitöltésének a segítségével jelentkezhet 2020. augusztus hónapban induló, Online Óvodai Dajka tanfolyamunkra.

Rendkívüli kedvezmény!

99.000,- Ft helyett 49,500,- Ft

(részletfizetési lehetőséggel!)

Akciós ár: 2020. augusztus 10. éjfélig!

Nyilatkozatok
A tantermi képzéseink esetleges járványügyi intézkedés esetén online keretek között is folytatódhatnak, emiatt a jelentkezésnél el szükséges fogadni, hogy az online képzéshez szükséges eszközökkel rendelkezik a jelentkező.
Az online oktatás után a modulzáró, és a vizsga is Budapesten lesz, tehát 2 alkalommal Budapestre kell jönni, ezek az alkalmak is szombati napok lesznek.
Azok tudnak velünk online tanulni, akik rendelkeznek okostelefonnal, laptoppal, vagy asztali számítógéppel és internettel. (Minimális technikai követelmények: Google Chrome, Firefox, MS Edge, Safari vagy Opera böngésző legújabb változata, Lefrissített naprakész operációs rendszer, 2,5+ Mbps [LE]/0,5 Mbps [FEL] sebességű internetkapcsolat, Asztali eszköz (PC) esetén: Windows 7+, Mac OS X 10.7+ vagy Ubuntu 10+, Android esetén: 5.0 vagy újabb, iOS esetén: iOS 11.0 vagy watchOS 4.0 vagy újabb. Kompatibilis: iPhone, iPad és iPod touch.)
Az online tanulás után, ha vége a koronavírus miatti veszélyhelyzetnek, és kinyitnak az óvodák, a 40 órás gyakorlatot mindenkinek meg kell csinálnia. A gyakorlati helyet mindenki magának választja ki, lehet saját lakóhelyén is.

Óvodai Dajka Tanfolyam jelentkezés

 

Regisztráció határideje: 2020. augusztus 01.

Tovább a regisztrációra